OSHEE njofton se ditën e nesërme do të ndërpritet energjia elektrike për shkak të rikonstruksionit të kabinave.

Energjia do të stakohet për disa orë në këto zona: Fshati Varosh, rruga “Ramadan Sokoli”, rruga “Don Bosko” dhe rruga “Jordan Misja”.

Njoftimi i OSHEE:

Stakim, 23 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, nesër, 23 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga kufizimi i energjisë si pasojë e punimeve në kabina

23 korrik

09:00-14:00

Pjesërisht: Fshati Varosh

10:00-16:00

Pjesërisht: rruga “Ramadan Sokoli”

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Don Bosko” dhe rruga “Jordan Misja”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.