Gossip

Femrat do çmenden për ju nëse keni këto cilësi

Dashuria ka përshkrime të ndryshme. Disa besojnë te ajo, e disa të tjerë jo. Nëse besoni se ekziston dashuria, ja disa arsye sipas

më shumë...

Reklamat më të bukura të modës në 2017

Kujt nuk I pëlqejnë fotografitë perfekte të reklamave të modës apo të aksesorëve të ndryshem?!...

më shumë...

Veshjet më të bukura të Kate Middleton

Ajo di si të duket bukur dhe në dimër dhe në verë. Ndoshta duke parë...

më shumë...

Tommy Hilfiger do të sjelli veshje për njerëzit me aftësi të kufizuara

Marka po prek  një treg që zakonisht injorohet nga stilistët luksoze. Tommy Hilfiger ka njoftuar…

më shumë...

Reklamat më të bukura të modës në 2017

Kujt nuk I pëlqejnë fotografitë perfekte të reklamave të modës apo të aksesorëve të ndryshem?!…

më shumë...

Veshjet më të bukura të Kate Middleton

Ajo di si të duket bukur dhe në dimër dhe në verë. Ndoshta duke parë...

më shumë...

Tommy Hilfiger do të sjelli veshje për njerëzit me aftësi të kufizuara

Marka po prek  një treg që zakonisht injorohet nga stilistët luksoze. Tommy Hilfiger ka njoftuar...

më shumë...

Disa ide dhuratash për miqtë tuaj

Festat po afrojnë por edhe nqs ju duken akoma larg njerëzit tuaj të dashur mund…

më shumë...

Nje make-up i vecantë për Halloween që nuk është Cliché

Kemi nje mbivlerësimin për kostumeve ikonike të halloween, por tani keni nevojë për idenë më...

më shumë...

Nuk keni parë make up më të bukur se ky!

Lili Reinhart, Betty Cooper i Riverdale, është një aktore e talentuar, por, siç e ka...

më shumë...

Femrat do çmenden për ju nëse keni këto cilësi

Dashuria ka përshkrime të ndryshme. Disa besojnë te ajo, e disa të tjerë jo. Nëse…

më shumë...

Personat që i përkasin këtyre shenjave janë më kursimtaret

Kemi hyrë zyrtarisht në 15-ditëshin e dytë të muajit tetor dhe shumë prej jush po...

më shumë...

Çfarë i komplekson meshkujt?

A është edhe e mundur që burrat të kenë frikëra sekrete?   Ata duken aq...

më shumë...

Tre pyetje të thjeshta për të testuar inteligjencën tuaj

Mund t`iu duken pyetje të lehta por nuk janë të tilla. Në 3 pyetje mund...

më shumë...