Inovacion

Njerëzit superinteligjent, një realitet në 2030-ën

Njerëzit e parë superinteligjentë mund të jenë mes nesh që në vitin 2030, falë hapave prej gjiganti që po zhvillohen në fushën e

më shumë...

Ja sa kushton TV më i madh në botë

Mbase nuk  e keni menduar kurrë, por televizori më i madh në botë është 262...

më shumë...

Revolucion i IBM: Tranzistorë 5 nanometër me performancë 40% më të lartë

IBM Research ka krijuar një tranzistor të ri çipesh bazuar në arkitekturën 5 nanometër, arkitektura...

më shumë...

Çdo të ndodhte sikur truri të punonte në kapacitetin e plotë të tij?

A e keni menduar ndonjëherë këtë pyetje: çfarë do të ndodhte nëse do të mund…

më shumë...

Facebook me risi të reja, askush nuk do ju vjedhë më fotot

facebook ka sjellë risi të reja për të gjithë përdoruesit e tij. Tashmë askush nuk…

më shumë...

​Gjermania lejon përgjimin e “WhatsApp” dhe “Skype”

Gjermania miratoi sot një ligj mbi sigurinë, i cili lejon përgjumin e WhatsApp dhe Skype....

më shumë...

Big Data: Fundi i privatësisë

Gjithnjë e më shumë gjurmë digjitale dhe algoritma gjithnjë e më të forta zbulojnë tiparet...

më shumë...

Facebook ju mbron foton tuaj të profilit

Facebook prezantoi një funksionalitet të ri për përdoruesit të cilët janë të shqetësuar lidhur me…

më shumë...

Themeluesi i “Alibaba”: Puna duhet reduktuar në 4 orë në ditë, për 4 javë

Njerëzit do të punojnë shumë më pak pas tri dekadave të ardhshme, ka thënë Jack...

më shumë...

Samsung hap konkursin: 30 mijë euro dizajnuesit më të mirë të QLED TV

Samsung Electronics njoftoi për herë të parë konkursin e parë global të dizajnit të aksesorëve...

më shumë...