Programacioni Javor

ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
00:15
ARMIKU I POPULLIT rts
01:05
NEXT rts
01:55
TRING STARS rts
02:35
LAJMET E FUNDIT rts
03:05
HISTORIA JONE rts
05:30
PERRALLE NE ISHULL rts
06:55
7 PA 5
Çdo mëngjes në Vizion Plus me Alma Çelaj dhe Xhoi Malsia. Informacione për të nisur ditën në mënyrë të plotë edhe përmes të ftuarve e paneleve për psikologjinë, mjeksinë, ekonominë, drejtësinë e turizmin.
09:25
PIPI DHE POSI
10:00
FLASH
10:10
HISTORIA JONË rts
episod i djeshem
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
11:10
MOLLA E NDALUAR rts
RIT EP 193
Episodi i ri sot ora 16:00. Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
12:00
LAJME ORA 12:00
12:20
FAMILJA E MADHE
EP 367+388
Familja më e fuqishme e Turqisë, Çakirbejli, përballet me një provë të vështirë: të jetë më e fuqishmja e Evropës. Të shohim kush do të jetë fituesi në luftërat e pushtetit, fuqitë që shfrytëzojnë botën apo Çakirbejlitë që rebelohen ndaj tyre?
13:45
RECETAT MAGJIKE
PJ 21+22
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
14:25
PERRALLË NË ISHULL rts
episod i djeshem
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
NEXT
episod i ri
Intervista me personazhe të fushave të ndryshme, temat më pikante e të prekshme nga të rinjtë, trendet më të fundit të muzikës, histori njerzore, të rejat më të fundit nga bota e sportit e jo vetëm. Moderuar nga, pjese e ekranit te Vizion Plus prej dy vitesh, Greta Allushi. Te gjitha episodet e NEXT i gjeni edhe ne kalanin Vizion Plus ne YouTube.
16:05
MOLLA E NDALUAR
EP 194
Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
17:00
HISTORIA JONE
EP 203
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
17:50
FAMILJA KUQEZI
PJ 13+14 SEZ 1
Një sit-com shqiptar i prodhuar nga Tring që përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare.
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:40
FAKE OFF
episod i ri
Ritransmetimi sonte rreth ores 23:45.
20:20
PERRALLE NE ISHULL
EP 16
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
21:00
QUO VADIS
LIVE
“Quo Vadis” ( Ku po shkojmë), talk-show aktualiteti përzhvillimet e gjithëanshme, socio-politike që sjellin edhe shumë pikpyetje. “Quo Vadis” nga Pranvera Borakaj, përgjigjet e ndryshme nga komunikimi mes realitetit dhe shikuesve të mbrëmjes. Epsiodin e plote e gjeni në kanalin e Vizion Plus në YouTube.
22:30
SPOTLIGHT
LIVE
Politika, debati me specialistë të një çështjeje të caktuar, opinionistë dhe zëra të ndryshëm publik që kanë një qëndrim bashkohen përtej diskutimit të nxehtë të ditës, duke u vendosur në një kontekst të caktuar, duke bërë krahasime apo duke investiguar. Një debat gjithë përfshirës nga Alban Dudushi. Episodet e plota i gjeni në kanalin e Vizion Plus në YouTube.
23:45
LAJME
ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
00:20
FAKE OFF rts
01:00
HISTORIA JONE rts
episodi i ores 17:00
01:45
PERRALLE NE ISHULL rts
02:25
NEXT rts
episodi i ores 15:30
03:00
LAJMET E FUNDIT rts
03:35
FAMILJA KUQEZI rts
episod i ores 17:50
06:55
7 PA 5
Çdo mëngjes në Vizion Plus me Alma Çelaj dhe Xhoi Malsia. Informacione për të nisur ditën në mënyrë të plotë edhe përmes të ftuarve e paneleve për psikologjinë, mjeksinë, ekonominë, drejtësinë e turizmin.
09:25
KARTONAT E MENGJESIT
10:00
FLASH
10:10
HISTORIA JONË rts
episod i djeshem
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
11:10
MOLLA E NDALUAR rts
episodi i djeshem
Episodi i ri sot ora 16:00. Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
12:00
LAJME ORA 12:00
12:20
FAMILJA E MADHE
episod i ri
Familja më e fuqishme e Turqisë, Çakirbejli, përballet me një provë të vështirë: të jetë më e fuqishmja e Evropës. Të shohim kush do të jetë fituesi në luftërat e pushtetit, fuqitë që shfrytëzojnë botën apo Çakirbejlitë që rebelohen ndaj tyre?
13:45
RECETAT MAGJIKE
episod i ri
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
14:25
PERRALLË NË ISHULL rts
episod i djeshem
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
NEXT
episod i ri
Intervista me personazhe të fushave të ndryshme, temat më pikante e të prekshme nga të rinjtë, trendet më të fundit të muzikës, histori njerzore, të rejat më të fundit nga bota e sportit e jo vetëm. Moderuar nga, pjese e ekranit te Vizion Plus prej dy vitesh, Greta Allushi. Te gjitha episodet e NEXT i gjeni edhe ne kalanin Vizion Plus ne YouTube.
16:05
MOLLA E NDALUAR
episod i ri
Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
17:00
HISTORIA JONE
episod i ri
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
17:50
FAMILJA KUQEZI
episod i ri
Një sit-com shqiptar i prodhuar nga Tring që përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare.
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:40
FAKE OFF
episod i ri
Ritransmetimi sonte rreth ores 23:45.
20:20
PERRALLE NE ISHULL
episdod i ri
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
21:00
FILM I TE MARTES
22:30
LAJMET E FUNDIT
ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
01:00
HISTORIA JONE rts
episodi i ores 17:00
01:45
PERRALLE NE ISHULL rts
02:25
NEXT rts
episodi i ores 15:30
03:00
LAJMET E FUNDIT rts
03:35
FAMILJA KUQEZI rts
episod i ores 17:50
04:20
FAKE OFF rts
06:55
7 PA 5
Çdo mëngjes në Vizion Plus me Alma Çelaj dhe Xhoi Malsia. Informacione për të nisur ditën në mënyrë të plotë edhe përmes të ftuarve e paneleve për psikologjinë, mjeksinë, ekonominë, drejtësinë e turizmin.
09:25
KARTONAT E MENGJESIT
10:00
FLASH
10:10
HISTORIA JONË rts
episod i djeshem
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
11:10
MOLLA E NDALUAR rts
episodi i djeshem
Episodi i ri sot ora 16:00. Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
12:00
LAJME ORA 12:00
12:20
FAMILJA E MADHE
episod i ri
Familja më e fuqishme e Turqisë, Çakirbejli, përballet me një provë të vështirë: të jetë më e fuqishmja e Evropës. Të shohim kush do të jetë fituesi në luftërat e pushtetit, fuqitë që shfrytëzojnë botën apo Çakirbejlitë që rebelohen ndaj tyre?
13:45
RECETAT MAGJIKE
episod i ri
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
14:25
PERRALLË NË ISHULL rts
episod i djeshem
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
NEXT
episod i ri
Intervista me personazhe të fushave të ndryshme, temat më pikante e të prekshme nga të rinjtë, trendet më të fundit të muzikës, histori njerzore, të rejat më të fundit nga bota e sportit e jo vetëm. Moderuar nga, pjese e ekranit te Vizion Plus prej dy vitesh, Greta Allushi. Te gjitha episodet e NEXT i gjeni edhe ne kalanin Vizion Plus ne YouTube.
16:05
MOLLA E NDALUAR
episod i ri
Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
17:00
DASHURIA S'NJEH ARSYE
premiere episodi i pare
Një çift divorcohet pas disa vitesh martesë. Pas kësaj, burri befas bëhet i pasur dhe jeta ndryshon përsëri kur ish-gruaja e tij fillon të punojë me të.
17:50
FAMILJA KUQEZI
episod i ri
Një sit-com shqiptar i prodhuar nga Tring që përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare.
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:40
FAKE OFF
episod i ri
Ritransmetimi sonte rreth ores 00:10.
20:20
PERRALLE NE ISHULL
episdod i ri
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
21:00
ARMIKU I POPULLIT
episod i ri
Një emision satirë që parodizon problematikat, personazhet, lajmet, mediat dhe ngjarjet aktuale të shoqërisë shqiptare. Moderuar nga Rezart Prifti. Episodin e plotë e gjeni në kanalin e Vizion Plus në YouTube.
22:30
SPOTLIGHT
LIVE
Politika, debati me specialistë të një çështjeje të caktuar, opinionistë dhe zëra të ndryshëm publik që kanë një qëndrim bashkohen përtej diskutimit të nxehtë të ditës, duke u vendosur në një kontekst të caktuar, duke bërë krahasime apo duke investiguar. Një debat gjithë përfshirës nga Alban Dudushi. Episodet e plota i gjeni në kanalin e Vizion Plus në YouTube.
23:45
LAJME
ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
00:20
FAKE OFF rts
01:00
DASHURIA S'NJEH ARSYE rts
episodi i ores 17:00
01:45
PERRALLE NE ISHULL rts
02:25
NEXT rts
episodi i ores 15:30
03:00
LAJMET E FUNDIT rts
03:35
FAMILJA KUQEZI rts
episod i ores 17:50
06:55
7 PA 5
Çdo mëngjes në Vizion Plus me Alma Çelaj dhe Xhoi Malsia. Informacione për të nisur ditën në mënyrë të plotë edhe përmes të ftuarve e paneleve për psikologjinë, mjeksinë, ekonominë, drejtësinë e turizmin.
09:25
KARTONAT E MENGJESIT
10:00
FLASH
10:10
HISTORIA JONË rts
episod i djeshem
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
11:10
MOLLA E NDALUAR rts
episodi i djeshem
Episodi i ri sot ora 16:00. Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
12:00
LAJME ORA 12:00
12:20
FAMILJA E MADHE
episod i ri
Familja më e fuqishme e Turqisë, Çakirbejli, përballet me një provë të vështirë: të jetë më e fuqishmja e Evropës. Të shohim kush do të jetë fituesi në luftërat e pushtetit, fuqitë që shfrytëzojnë botën apo Çakirbejlitë që rebelohen ndaj tyre?
13:45
RECETAT MAGJIKE
episod i ri
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
14:25
PERRALLË NË ISHULL rts
episod i djeshem
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
NEXT
episod i ri
Intervista me personazhe të fushave të ndryshme, temat më pikante e të prekshme nga të rinjtë, trendet më të fundit të muzikës, histori njerzore, të rejat më të fundit nga bota e sportit e jo vetëm. Moderuar nga, pjese e ekranit te Vizion Plus prej dy vitesh, Greta Allushi. Te gjitha episodet e NEXT i gjeni edhe ne kalanin Vizion Plus ne YouTube.
16:05
MOLLA E NDALUAR
episod i ri
Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
17:00
DASHURIA S'NJEH ARSYE
episod i ri
Një çift divorcohet pas disa vitesh martesë. Pas kësaj, burri befas bëhet i pasur dhe jeta ndryshon përsëri kur ish-gruaja e tij fillon të punojë me të.
17:50
FAMILJA KUQEZI
episod i ri
Një sit-com shqiptar i prodhuar nga Tring që përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare.
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:40
FAKE OFF
episod i ri
Ritransmetimi sonte rreth ores 23:45.
20:20
PERRALLE NE ISHULL
episdod i ri
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
21:00
JETE E PREMTAUR
episod i ri
22:30
NATEN E MIRE DHE PAÇ FAT
episod i ri
Statitistikat, format, dhe ngjarjet kriminale përballë mesazheve dhe ideve, të përcjellë nga njerëzit më me influencë në opinionin publik. Nga Sokol Bregu.
23:05
LAJMET E FUNDIT
ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
00:20
FAKE OFF rts
01:00
DASHURIA S'NJEH ARSYE rts
episodi i ores 17:00
01:45
PERRALLE NE ISHULL rts
02:25
NEXT rts
episodi i ores 15:30
03:00
LAJMET E FUNDIT rts
03:35
FAMILJA KUQEZI rts
episod i ores 17:50
06:55
7 PA 5
Çdo mëngjes në Vizion Plus me Alma Çelaj dhe Xhoi Malsia. Informacione për të nisur ditën në mënyrë të plotë edhe përmes të ftuarve e paneleve për psikologjinë, mjeksinë, ekonominë, drejtësinë e turizmin.
09:25
KARTONAT E MENGJESIT
10:00
FLASH
10:10
HISTORIA JONË rts
episod i djeshem
Historia jonë fillon me një familje që lufton për të mbijetuar në një nga lagjet më të varfra të Stambollit dhe me Filizin, vajzën e madhe të asaj familjeje, e cila pothuajse është bërë nëna e saj...Ritransmetimi neser paradite ora 10:10
11:10
MOLLA E NDALUAR rts
episodi i djeshem
Episodi i ri sot ora 16:00. Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
12:00
LAJME ORA 12:00
12:20
FAMILJA E MADHE
episod i ri
Familja më e fuqishme e Turqisë, Çakirbejli, përballet me një provë të vështirë: të jetë më e fuqishmja e Evropës. Të shohim kush do të jetë fituesi në luftërat e pushtetit, fuqitë që shfrytëzojnë botën apo Çakirbejlitë që rebelohen ndaj tyre?
13:45
RECETAT MAGJIKE
episod i ri
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
14:25
PERRALLË NË ISHULL rts
episod i djeshem
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
NEXT
episod i ri
Intervista me personazhe të fushave të ndryshme, temat më pikante e të prekshme nga të rinjtë, trendet më të fundit të muzikës, histori njerzore, të rejat më të fundit nga bota e sportit e jo vetëm. Moderuar nga, pjese e ekranit te Vizion Plus prej dy vitesh, Greta Allushi. Te gjitha episodet e NEXT i gjeni edhe ne kalanin Vizion Plus ne YouTube.
16:05
MOLLA E NDALUAR
episod i ri
Tre gjëra në jetë nuk mund të fshihen "dashuria, duhani dhe mungesa e parave". Tregohet shoqëria dhe ngjarjet pas botës së biznesit.
17:00
DASHURIA S'NJEH ARSYE
episod i ri
Një çift divorcohet pas disa vitesh martesë. Pas kësaj, burri befas bëhet i pasur dhe jeta ndryshon përsëri kur ish-gruaja e tij fillon të punojë me të.
17:50
FAMILJA KUQEZI
episod i ri
Një sit-com shqiptar i prodhuar nga Tring që përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare.
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:40
FAKE OFF
episod i ri
Ritransmetimi sonte rreth ores 00:20
20:20
PERRALLE NE ISHULL
episdod i ri
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
21:00
SPOTLIGHT
LIVE
Politika, debati me specialistë të një çështjeje të caktuar, opinionistë dhe zëra të ndryshëm publik që kanë një qëndrim bashkohen përtej diskutimit të nxehtë të ditës, duke u vendosur në një kontekst të caktuar, duke bërë krahasime apo duke investiguar. Një debat gjithë përfshirës nga Alban Dudushi. Episodet e plota i gjeni në kanalin e Vizion Plus në YouTube.
22:30
LAJMET E FUNDIT
22:50
FILM TV
ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
00:20
FAKE OFF rts
01:00
DASHURIA S'NJEH ARSYE rts
episodi i ores 17:00
01:45
PERRALLE NE ISHULL rts
02:25
NEXT rts
episodi i ores 15:30
03:00
LAJMET E FUNDIT rts
03:35
FAMILJA KUQEZI rts
episod i ores 17:50
07:00
LAJME DHE SHTYPI
07:25
PIP AND POSY
09:00
RECETAT MAGJIKE
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
10:00
FLASH
10:10
DASHURIA S'NJEH ARSYE rts
episodet e javes
Një çift divorcohet pas disa vitesh martesë. Pas kësaj, burri befas bëhet i pasur dhe jeta ndryshon përsëri kur ish-gruaja e tij fillon të punojë me të.
12:00
LAJME ORA 12:00
12:20
DRIVE IT
12:45
PERRALLE NE ISHULL rts
episodet e javes
Rrugët e biznesmenes së metropolit Haziran dhe djaloshit tëpashëm dhe ndihmues, Poyraz, kryqëzohen në "Ishullin e Dallëndyshes" ku nga mosmarrëveshjet e këtyre dy personazheve të kundërta lind dashuria. Ritransmetimi i episodit nesër ora 14:00.
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
NATEN E MIRE DHE PAÇ FAT rts
episodi i te enjtes
16:05
JETE E PREMTUAR
17:45
FILM TV
filmi i te dieles se kaluar
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:35
TRING STARS
episod i ri
20:00
LOL
21:00
FILM I TE SHTUNES
22:30
LAJMET E FUNDIT dhe MOTI
22:50
FILM TV
ORA
TITULL
INFO
PERSHKRIM
00:10
NATEN E MIRE DHE PATÇ FAT rts
episodi i te enjtes
01:55
JETE E PREMTUAR rts
filmi i te enjtes
03:00
LAJMET E FUNDIT rts
07:00
LAJME DHE SHTYPI
07:25
PIP AND POSY
09:00
RECETAT MAGJIKE
Tre shoqe "gatuajnë" magji për të zgjidhur sekretet dhe mallkimet që ndodhin në qytetin e tyre të vogël.
10:00
FLASH
10:10
NEXT BEST
10:40
TRING STARS rts
episodi te shtunes
11:15
NE TAVOLINEN E SHEFIT
episodi 2
12:00
LAJME ORA 12:00
13:45
FILMI I TE SHTUNES rts / ALPAZAR rts
15:00
LAJME ORA 15:00 dhe MOTI
15:35
GJENIU I VOGEL ALBUM
nga nata 3 dhe 4
Momentet më të bukura dhe komentet e anëtarëve të jurisë vijnë në një kolazh plot ritëm dhe muzikë
17:45
FIJET E FATIT
19:00
LAJME ORA 19:00 dhe MOTI
19:40
E-ZONE
Trajtimi i temave ekonomike që kanë impakt në jetën e përditshme por edhe në ekonomi. Çdo javë fokusohet tek problematikat e konsumatoreve, biznesit si dhe analizën e politikave fiskale dhe ekonomike të qeverisë. Të ftuar të gazetares Rajmonda Lajthia janë sipermarrës, ekspertë ekonomie, profesorë si edhe politikëbërësit e sektorit. Ritransmetimi i ketij episodi sonte rreth orës 22:50
20:20
LOL
21:00
FILM I TE DIELES
22:30
LAJME
22:50
E-ZONE rts
Trajtimi i temave ekonomike që kanë impakt në jetën e përditshme por edhe në ekonomi. Çdo javë fokusohet tek problematikat e konsumatoreve, biznesit si dhe analizën e politikave fiskale dhe ekonomike të qeverisë. Të ftuar të gazetares Rajmonda Lajthia janë sipermarrës, ekspertë ekonomie, profesorë si edhe politikëbërësit e sektorit.
23:30
FILM TV