OSHEE  për shkak të disa ndërhyrjeve që do të bëhen në rrjet në zonën e kryeqytetit, ka njoftuar se do të ketë ndërpreje energjie në datat 13 dhe 14 qershor.

 

Sipas njoftimit të OSHEE, ndërprerja e energjisë do të bëhet për shkak të rikonstruksionit të disa kabinave.

 

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 13-14 qershor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Tiranë.

 

?? 13 qershor/09:30-15:00

rruga “Androkli Kostallari” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Haxhi Hysen Delliu”✔

? 09:00-15:00

Rruga e Dajtit, rruga “Muhamet Deliu”✔

? 09:00-16:00

rruga “Pandi Dardha”, rruga “Andrea Mano”, rruga “Njazi Meka”✔

? 09:00-13:00

rruga “Ali Jonuz Frasholli”, rruga “Ymer Beqiri”✔

? 10:00-14:00

rruga Ram Sadrija”, prane rruges “5 Maji” pjesërisht, rruga “Abedin Cici, rruga “Gani Strazimiri” ✔

?? 14 qershor/09:00-15:00

Kodër Mëzez pjesërisht, Fushë Mëzez pjesërisht, rruga “Mine Peza”, rruga “Sitki Cico”✔

? 9:30 deri 15:00

rruga e Dibrës pjesërisht, rruga “Thanas Ziko” , rruga “Mehmet Brocaj”✔

? 09:00-16:00

rruga “Pandi Dardha”, rruga “Jorgo Plaku”✔

? 04:00-16:00

rruga “Fuat Toptani”, rruga “Mahmut Daci” pjesërisht, tek Vilat Gjermane✔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *