Lideri i opozites Basha ka mbledhur  te gjitha strukturat e partise demokratike per te diskutuar situaten e krijuar per shkak te koronavirusit, vendimet e qeverise dhe rrugen per te dale nga kjo krize. 

Takimi do te  zhvillohet online, per te garantuar sigurine e te gjithe pjesmarresve.

Basha do te bisedoje me drejtuesit e PD ne rrethe, anetaret e kryesise dhe ish-deputetet, duke i ndare qarqet ne 4 grupe kryesore dhe eshte parashikuar qe takimi te zgjase 5 ore.

Pak dite me pare basha zhvilloi nje takim me aleatet, dhe te gjithe kryetaret e partive te koalicionit opozitar theksuan se qeveria ka deshtuar ne menaxhimin e situates; nga pikapamja shendetesore por edhe ekonomike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *