Fjolla Krasniqi do të veshë këtë të mërkurë fustanin e bardhë të nuserisë.

 

Këngëtarja e njohur kosovare, u fejua kohë më parë, dhe sot do të kurorëzojë dashurinë e saj me martesë.

 

Ajo ka qenë ndër artistet që ka arritur të marrë vëmendje të madhe ndër vite.

 

Vite më pare, Krasniqi solli një frymë të re muzikore, teksa arriti që edhe të thyejë tabu në industrinë muzikore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *