Duket se cifti Juljana Pasha dhe bashkëshorti I saj Altin Llakaj kanë nisur zyrtarisht pushimet. Nga fotot e publikuara ne Instagram ata na bëjnë me dije se janë nisur sipas përshkrimit të fotos, “drejt së ardhmes së bashku përgjithmonë”. Disa minuta më vonë Juljana ka publikuar sërish në llogarinë e saj në Instagram një foto ku shihet vetem, e veshur me aksesorët e plazhit, me një sfond bregdeti dhe duke shijuar jetën. (foto2)
13659209_1003022846485037_2023068744620626396_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *