Enca ka hedhur në rrjetin social Instagram një video ku shihet duke kënduar këngë tradicionale shqiptare. Me qeleshe në koke, cifteli dhe ajo shihet duke kënduar me një djalë. Në fakt ajo vetëm sa lëviz buzët pasi është djali ai që këndon. Presim që pas kësaj videoje të dali ndonjë kandidat I mundshëm pëe Encën.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *