Whats app është jashtë shërbimit.

Njerezit e kane te pamundur te dërgojnë ose të marrin mesazhe sipas raportimeve të tyre,

dhe mesa duket nuk ekziston një mënyrë e lehtë për ta rregulluar këte.

Problemet me aplikacionin u zbuluan rreth dy orë me parë sipas Website Down Detector

Këto probleme janë fokusuar kryesisht ne pjesën perëndimore të Europës

në bregun lindor të Amerikës dhe në pjesën perëndimore të saj.

Përdoruesit po raportojnë probleme me marrjen e mesazheve dergimin e tyre ose dhe hapja e aplikacionit

Ndryshe nga aplikacione të tjera popullore te komunikimit ,WhatsApp nuk mirëmban një faqe për përdoruesit që ti lajmëroje kur ajo nuk është funksionale.

WhatsApp ka një llogari  në Twitter por ajo nuk është përditësuar që në vitin 2014 pavarësisht se ka mbi 2 milion ndjekës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *