Izraeli riktheu sërish maskat në ambientet e mbyllura, pas rritjes së numrit të rasteve me koronavirus.

 

Autoritetet shëndetësore, njoftuan se ky vendim u mor dhjetë ditë pas heqjes së detyrimit për maska, pasi u regjistruan më shumë se 100 të infektuar me COVID në ditë.

 

Shumica e tyre lidhen me variantin Delta dhe raportohet se janë importuar nga jashtë.

 

Izraeli është një nga vendet më të suksesshme sa i perket menaxhimit te pandemise dhe vaksinimit.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *