Prefekti i Qarkut Kukës, Zenel Kuçana refuzon vendimin e Këshillit për heqjen e titullit “Nderi i Qarkut” për publicistin Veton Surroi.

 

Sipas Kuçanajt, ligji për vetëqeverisjen nuk e parashikon dhe nuk i jep tagër Këshillit të Qarkut që të heqë titujt e nderit.

 

Kryebashkiaku i Kukësit, Safet Gjici, shpjegoi pak ditë më parë se Surroit i është hequr titulli “Qytetar Nderi”, për shkak të fushatës së tij mediatike dhe politike kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *