Gjyqtarët e Apelit të Durrësit, Petrit Ceno, Kliton Spahiu dhe Petraq Dhimitri të akuzuar për korrupsion kërkojnë pafajesi nga gjykata e krimeve të rënda.

Seancën e kaluar prokuroria kërkoi për ta dënimin me nga 3.5 vite burgim pasi organi i akuzës ka dalë në përfumdimin se kanë përfituar nga biznesmeni Namik Sadik një udhëtim në spanjë për të parë ndeshjen e futbollit Real Madrit – Barcelona.

Edhe vetë biznesmeni i akuzuar për korrupsion që sipas hetimeve gjyqtarët e kanë favorizuar me një vendim kërkoi pafajsi edhe për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore.

Gjyqtari i Durresit Kliton Spahiu akuzoi prokurorët e çështjes se kanë denigruar figurën e tyre duke nxjerrë në media lajme të pavërteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *