Presidenti Ilir Meta ka zhvilluar nje takim me Nobelisten e Paqes të mirënjohur, Aung San Suu Kyi.

 

Takimin e ka njoftuar vet kreu I shtetit në një postim në Facebook, ndërsa e cilëson atë si një zonjë të jashtëzakonshme dhe një shembull frymëzimi për demokraci në mbarë botën.

 

“Ishte kënaqësi të takoja sot Nobelisten e Paqes të mirënjohur, Aung San Suu Kyi, zonjë e jashtëzakonshme dhe shembull frymëzimi për demokraci në mbarë botën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *