Nuk ka më keq se kur të bie celulari dhe zbulon se ekrani është krisur.

 

Së shpejti kjo do të bëhet pjesë e së kaluarës pasi me zhvillimin e një materiali të ri të ngjashëm me silicin, ekranet e telefonave nuk do të thyhen më.

 

Një ekip i hulumtuesve ndërkombëtarë, të udhëhequr nga Universiteti Queen në Befast, kanë punuar së bashku për të krijuar materialin e ri, i cili është në gjendje që të përçojë elektricitet, duke qenë i lehtë, i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u prodhuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *