Këngëtarja e njohur ka folur së fundmi pa filtra përsa i përket tregut muzikor si dhe kolegëve të saj, nëse mund t’i konsiderojë të tillë.

 

Ajo u shpreh se nuk e beson aspak teorinë që “performanca është gjithçka” dhe vlerësohet më tepër sesa cilësia.

 

 “Unë kam një mendim komplet ndryshe nga se si funksionon tregu sot. Natyrisht, edhe nëpër botë kemi artistë, performues shumë të mirë, poe që këndojnë live. Kemi gjithashtu performues shumë të mirë si J.Lo ose Beyonce që përveçse janë të bukura fizikisht, japin mesazhe sensibilizuese që ndikojnë tek njerëzit dhe përcjellin mirësi. Ndryshe nga disa prej artistëve tanë. E kanë degraduar muzikën deri në atë farë feje sa ajo që shesin është thjesht fiziku. Mendoj që kjo deri diku ka një limit, çdo gjë e bukur ka një afat kohor. Mendoj se artistët e vërtetë janë ata që janë ende në treg”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *