Një i infektuar dhe një viktimë. Ky është bilanci i 24 orëve të fundit i situatës epidemiologjike në Shqipëri.

 

Ministria e Shëndetësisë tha se rasti i vetëm është regjistruar në Shkodër, ndërsa jetën e humbi një 83-vjeçar nga Tepelena.

 

Vetëm tre pacientë janë të shtruar në spital, ndërsa janë shëruar 11 qytetarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *