“Teen Wolf” po i vjen fundi dhe në Comic-Con, kasti dhe krijuesit e serialit na dhanë disa informacione më shumë se çfarë do të ndodhë në gjysmën e dytë të sezonit të gjashtë.

 

 

 

Aktori Colton Haynes tha se bashkimi i Jackson me Lydia do jetë gjëja më e sikletshme në botë dhe Stiles do jetë në mes.

 

 

 

Scott and Malia do të jenë së bashku tashmë, kështu bëhuni gati të mbështesni ose të urreni këtë çift.

 

 

 

Me shumë mundësi nuk do e shohim më kurrë Isaac.

 

 

 

Aktorja Sibongile Miam do të jetë e keqja e radhës e sipas krijuesit të serialit, ajo është një antagoniste që do e kuptoni.

 

 

 

Jeff Davis, krijuesi i “Teen Wolf”, tha që skena e fundit do t’i kënaqë fansat, të paktën kështu shpreson ai. Ky sezon, sipas Davis, është për frikën dhe forcën për tu bashkuar e për të përballuar të keqen. Ai mendon që skena e fundit e përcjell vërtet mesazhin që seriali do të transmetojë.

 

 

 

Sezonin e fundit të “Teen Wolf” do të mund ta shihni në 30 korrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *