Subscribe

Demokratët e Elbasanit u janë drejtuar kutive të votimit këtë të shtunë për zgjedhjen e kreut të degës së PD në këtë qark.

 

Në garë janë pesë kandidatë, të cilët vijnë nga fusha akademike: Blend Himci, Sonila Daiu, Elior Vila Eliona Gremi  dhe Klodiana Capja.

 

Votimi ka filluar në orën 9:00 dhe do të vijojë deri në 17:00.

 

Konstatohet një fluks anëtarësh që kanë shkuar të votojnë kandidatin e tyre të preferuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *