Jemi mësuar t’i shohim të famshmit në intervista. Ata duken të ëmbël, plot humor, të sjellshëm, përveç ndonjë rasti të rrallë skandali apo sherri me ndonjë paparazzi.

 

 

 

 

 

 

Por askush nuk është ashtu si duket në nga ekrani i televizionit. Të gjithë të fammshmit krijojnë një identitet e personalitet artistik përpara kamerave, i cili është shumë larg personalitetit dhe identitetit të tyre të vërtetë pas kamerave.

 

 

 

 

 

 

Duke filluar nga Taylor Swift tek Christina Aguilera, të cilat mund të duken shumë të ëmbla, pas skenave ato gjykohen si yjet më të këqija dhe të pasjellshme në Hollywood.  Ja cilët janë të famshmit që kanë krijuar një reputacion si njerëz të këqinj.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *