Gjatë shtatzënisë, gjinekologët këshillojnë që gratë të tregojnë kujdes me trajtimet estetike, pasi procedura të ndryshme, mund të kenë efekte negative të padëshirueshme. Depilimi, bërja e thonjve, lyerja e flokëve etj mund të jenë disa nga trajtimet rutinë që një femer mund të bëjë, por gjatë pritjes së ëmbël, duket se jo të gjitha lejohen (kjo për të mirën e foshnjes së palindur)

 

Por Almeda Abazi, bukuroshja e cila pritet të sjellë në jetë djalin e saj në prill, ka vendosur që pak javë para se të bëhet nënë të ndryshojë në mënyrë drastike pamjen e jashtme. Me balluke e flokë bionde, Almeda ka postuar një foto në instagram , duke tagguar dhe sallonin e bukurisë, ku ka bërë ndryshimin.

 

Sipas mjekëve gruaja mund të lyejë flokët edhe gjatë shtatëzanisë, me kusht që të përdorë produkte që nuk përmbajnë substanca alergjike dhe toksike dhe nuk mendojmë që Almeda nuk ka treguar kujdes në zgjedhjen e bojës.

 

Pas shumë viteve brune, Almeda vendosi që mëmësia ta gjejë me një look të ri dhe ne biem dakord të gjithë që i shkojnë shumë./Living

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *