Në kohën që po jetojme çdo sekondë e kaluar në rrjetet sociale është burim të ardhurash për dikë. Lundroni nëpër faqe interneti, pëlqeni video, këngë e postime dhe as nuk e mendoni se këto të fundit po pasurojnë dikë që as nuk e njihni. Ky është fenomeni i viteve të fundit, shkruan Living, ku njerëzit po paguhen në bazë të pëlqimeve dhe shikimeve në hapësirat virtuale.

 

Për Marie Claire Magazine, CEO i Talent Resources Michael Heller, pohoi se postet e sponsorizuara përbëjnë rreth 25% të pasurisë së VIP-ave.

 

Vetëm me një postim, çfarëdoqoftë ai, Kim Kardashian fiton rreth 500 mijë dollarë vetëm falë 92 milion ndjekësve në Instagram. Nderkohe motrat e saj si Khloé apo Kourtney ( me respektivisht 64.3 million dhe 54.5 million followers) arrijne te fitojne rreth  $250,000 per post. Jo keq, apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *