Ajo është prezantuese e “Tu si que vales” në këtë sezon, në krahë të Florian Agalliut. Çiljeta në Oktapod, mbrëmjen e djeshme përballë moderatorit Turjan Hysko,  ka treguar se është shumë e lumtur për prezencën e saj në këtë produksion.

Çiljeta gjithashtu ka deklaruar se në jetën e saj ka ardhur princi i kaltër. “Ja kam hapur të gjitha pafund sepse e dua shumë,” ka thënë Çiljeta në lidhje me Alban Hoxhën. “Ka bërë klik që në impaktin e parë dhe vazhdon ashtu edhe sot. Jam dashuruar me sytë e tij. Të dy njëkohësisht jemi ngacmuar më njëri tjetrin. Unë nuk të ha. Duket e vështirë në pamje të jashtme të më afrohesh, por kur afrohesh gjithcka është ndryshe. Tek të dy ne ka  ndikuar për mirë kjo gjë dhe kemi nxjerrë njëri-tjetrin nga një gropë e zezë. Kemi dalë pak në sipërfaqe dhe i kemi shërbyer për mirë njëri-tjetrit”.

Ndërkohë në lidhje me planet e saj në muzikë Çiljeta ka treguar se po punon një këngë të rrymës reggae, të cilin do ta sjellë në një video. “Klip modern por i thjeshtë”, ka thënë këngëtarja. Në lidhje me dashurinë e saj për Sali Bërishën, pyetjes së Turit se a e do akoma shumë Sali Berishën, ajo i është pergjigjur: “Po e dua njësoj Sali Berishën. Unë jam Sali-ste.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *