Një burrë, i quajtur Matthew Taylor Coleman akuzohet për vrasjen e dy fëmijëve të tij të vegjël. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Meksikë.  Ai tha para autoriteteve se besonte që fëmijët e tij “do të rriteshin si përbindësha”, duke shtuar se ai ishte i fiksuar nga teoritë e komplotit dhe Illuminati.

 

40-vjeçari u akuzua për vrasjen e djalit të tij 2-vjeçar dhe vajzës së tij 10 muajshe.

 

Ai deklatoi se ishte ndriçuar nga grupi ekstremist QAnon dhe Illuminati, të dy teori të pabaza që pretendojnë se elitat sekrete po kontrollojnë me qëllim të keq çështjet kombëtare dhe botërore nga hijet. Ai kishte marrë vizione dhe shenja që zbulonin se gruaja e tij “posedonte ADN -në e gjarprit”, të cilën ajo ua transmetoi fëmijëve të tyre, sipas dëshmisë.

 

Dokumentet e gjykatës gjithashtu vunë në dukje se Coleman mendonte se duke i vrarë fëmijët ai “po shpëtonte botën nga përbindëshat”.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *