Prej disa minutash, aplikacionet e shumëpërdorura si WhatsApp, Instagram dhe Messenger kanë shfaqur probleme.

 

Njerëzit nuk i përdorin dot për shkak të rënies së serverave respektivë.

 

Nga kompanitë teknologjike nuk ka ende një reagim zyrtar për të sqaruar se çfarë ka ndodhur dhe sa do të zgjasë ky problem.

 

Kjo nuk është hera e parë që ndodh një bllokim i tillë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *