Komisioni I Pavarur I Kualifikimit rikonfirmoi në detyrë gjykatësen Alma Brati.

 KPK-ja konsideroi se hetimi I thelluar bërë ndaj aspektit profesional, integritetit të figurës së saj dhe deklaratave të pasurisë ndër vite, gjyqtarja e gjykates së shkallës së parë të Tiranës është e denje për të vijuar punën në sistemin gjyqësor duke u rikonfirmuarf në detyre.

Alma Brati është gjithashtu edhe kandidatë për Këshillin e Lartë Gjyqësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *