Në një konferencë të jashtëzakonshme për shtyp, NASA njofton se ka zbuluar një sistem të ri diellor dhe që me shumë mundësi ka jetë aliene.

Austronautët kanë gjetur të paktën 7 planete të ngjashme me Tokën që rrotullohen rreth të njëjtit yll, rreth 40 vite drite larg nesh.

Nga vëzhgimet e deritanishme, planetet janë shkëmbore. Shkencëtarët besojnë se aty ka jetë, madje disa prej tyre mund të kenë edhe oqeane në sipërfaqe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *