Subscribe

Të ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, Gjergj Koja, ekspert i shëndetit dhe Dëfrim Goma, sekretar i Urdhrit të Farmacistëve janë përplasur kur është përmendur interesi I farmacistëve.

Ka qenë eksperti Koja, I cili ngriti shqetësimin se përse u rritën çmimet e maskave gjatë pandemise. E nga ana tjetër, z. Goma se përse u rritën çmimet e maskave gjatë pandemise. E nga ana tjetër, z. Goma është shprehur se në gjithë këtë histori vetëm farmacistët janë gjobitur dhe nuk janë respektuar.

Koja: Për çfarë po preken shqiptarët, që çmimi I një maske ishte 100 lekë dhe shkoi 10-fish. Ky është problem i madh.

Goma: Vetëm farmacistët u gjobitën. Çfarë ke me farmacistët? Është profesioni më I respektuar, në vijën e parë të frontit. Vetëm janë sulmuar.

Koja: Pse i rritën çmimet?

Goma: Farmacistët ndihen të rrezikuar dhe të intimiduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *