Meghan Markle mund të jetë e destinuar të jet pjesë e familjes mbretërore. Përse? Sepse vite më parë ajo është takuar me princin Harry, dhe Markle ka mbajtur kurorën  e saj e parë në shkollën e mesme. Një foto e Markle kurorëzuar si mbretëresha e mbrëmjes është shumë e dukshme në këtë fotografi! Disa gjëra janë të destinuara të ndodhin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *