Lifetime po prodhon një përshtatje të romancës së famshme të princit Harry dhe Meghan Markle, dhe rrjeti ka zbuluar më shumë se çfarë do të vijë për filmin e bërë për TV.
Sot Lifetime lëshoi dy imazhe të reja nga Harry & Meghan:
Parisa Fitz-Henley luan Meghan Markle dhe Murray Fraser është një princ mjaft bindës për rolin e Harryt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *