Një krimineli është kthyer në objekt shakaje në Facebook si pasojë e strukturës së qafës së tij.

 

Shtetasi Charles Dion McDowell, 31 vjeç, i cili u arrestua më 11 nëntor të këtij viti nga policia e Floridas me akuzën e shitjeve të lëndëve narkotike,  ka tërhequr vëmendjen e publikut jo për rekordin e tij penal, por strukturën e qafës së tij.

 

McDowell ka një qafë tepër të gjerë, jo normale, duke bërë që fotografitë e tijë të kthehen në virale dhe të kthehen në objekt shakaje.

 

Fillimisht u dyshua për një fotomontazh, por pasi u gjetën disa foto të tjera të 31-vjeçarit rezultoi se McDowell me të vërtetë ka një qafë të gjerë dhe të fortë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.