Dy njerëz u vranë dhe pesë të tjerë u plagosën nga një i ri i veshur si mesjetar dhe me shpatë në dorë.

 

Ngjarja horror ndodhi në natën e Halloween-it në Queben City në Kanada.

 

Autori u arrestua në orët e para të mëngjesit pasi një roje sigurie që po patrullonte me makinë e pa atë duke ikur.

 

Pesë të plagosurit ndodhen në spital, jashtë rrezikut për jetën. Policia u kërkon qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi derisa krimi të zbardhet plotësisht.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *