Subscribe

9  grupe te huaja muzikore nga Franca, Hungaria, Italia, Izraeli e Turqia, ndodhen tashmë ne Tirane për të sjelle eksperiencën e tyre dhe muzikën jazz.

 

Ky eshte edicioni i tretë i Tirana International Jazz Festival dhe ketë radhe ka ne qendër mbështetjen e krijimtarisë në këtë zhanër muzikor si dhe shkëmbimet mes grupeve ne rajon.

 

Artistin Enzo Favata nga Italia thotë se Shqipëria po tregon ambicie në kultivimin e muzikës xhaz.

 

 Festivali do te filloje në 8 Tetor dhe për katër nete radhazi ai do të ngjisë ne disa skena te ndryshme 150 artiste elitare nga rryma e jazzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *