Subscribe

Nje numer i madh femrash që punonin në një fabrike fasonerie në Durrës janë helmuar si pasojë e një rrjedhje gazi.

 

Ka dyshime për çarjen e një tubi gazi brenda ambjenteve të punës në këtë fabrike që ndodhet në zonën e fllakës.

 

Mesohet se janë rreth 20 gra që kanë shfaqur probleme shëndetësore dhe kanë shkuar në spital për të marrë mjekim.

 

Megjithatë të paktën 7 prej punetoreve femra në këtë fasoneri kanë shfaqur probleme më të rënda shëndetësore nga ky helmin i pësuar në fabrike.

 

Hetimet e policisë do të saktësojnë shkakun e vërtete të helmimeve..

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *