34 kg lende narkotike kanabis sativa janë sekuestruar ketë te premte nga policia kufitare ne Korçe. Droga u gjet në nje vend pranë fshatit Tren të Devollit, në kufirin e gjelbër me Greqinë. Trafikantet e kishin ndare lenden narkotike në 32 pako dhe e kishin vendosur në dy çanta sportive. Ndërkohe, policia nuk ka ende te dhëna se cilët janë trafikantet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *