Gjykata Apelit për Krime të Rënda la në fuqi dënimin me 8 vite burg për Saimir Cullhajn, i cili rreth 1 vit më parë dërgoi në Britani 3 armë të llojit automatik.

 

Gjykata gjeti fajtor Cullhajn për trafikim të armëve, ndërsa në kërkim vazhdon të jetë bashkëpunëtori i tij.

 

Referuar prokurorisë, pjesë e këtij rasti të trafikut mund të jenë edhe dy persona të tjerë,  për të cilët nuk ka prova të mjaftueshme dhe hetimet vazhdojnë..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *