Mikrofoni që këngëtarja Cardi B i hodhi një spektatoreje gjatë koncertit të saj gjatë fundjavës pritet të dalë në ankand për bamirësi.

 

Pronari i kompanisë ‘The Wave’, e cila siguroi pajisjet në koncert e listoi mikrofonin në një reklamë në eBay.

 

 

Në të, ai thekson se 100% e të ardhurave do të shkojnë për dy bamirësi, Friendship Circle Las Vegas dhe Wounded Ëarrior Project.

 

Siç shkruan Scott Fisher, ai donte të “përpiqej të bënte diçka të mirë”.

 

Pas disa inkurajimeve nga njerëzit e mi, vendosa ta nxjerr në ankand me 100% të fitimit të ndarë në mënyrë të barabartë midis 2 organizatave bamirëse. Njëra është një organizatë bamirëse lokale e quajtur Friendship Circle Las Vegas. Tjetri është Projekti i Luftëtarit të Plagosur ”, shkruan ai.

 

Vlera tashmë ka arritur në 30,000 dollarë, me ankand që përfundon më 8 gusht.

 

 

Del në ankand mikrofoni me të cilin Cardi B qëlloi fansen në

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *