Paralel me diskutimet e eksperteve per reformën ne drejtësi, paraditen e se hënës, ambasadori amerikan ne Tirane Donald Lu, ka zhvilluar nje takim me Presidentin e Republikës Bujar Nishani. Biseda ka zgjatur rreth 60 minuta dhe asnje prej protagonisteve nuk ka dhënë detaje per çështjet qe jane diskutuar. Ndërkohe pasdite, diplomati amerikan ka zhvilluar nje takim me kryeministrin Edi Rama. Edhe per këtë, nuk ka pasur asnjë njoftim zyrtar. Këto takime te ambasadorit amerikan zhvillohen nje dite pasi opozita braktisi punën per reformën ne drejtësi, ndërkohe qe kreu i shtetit Nishani ka bere thirrje per zgjidhje politike per çështjet delikate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *