Seanca gjyqësore për Klement Balilin është shtyrë për herë të dytë.

 

Shkak është bërë mungesa e Balilit dhe avokatit të tij mbrojtës në seancë.

 

Në seancën e sotme organi I akuzës do të lexonte konkluzionet përfundimtare dhe do të kërkonte dënimin për Balilin.

 

Ndërkohë gjykata vendosi të pezullojë dhe afatet e paraburgimit për Klement Balilin.

 

Seanca e radhës u caktua të zhvillohet më 2 prill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *