Një shtëpi e transformuar në qëndër të grumbullimit dhe përpunimit të drogës është zbuluar nga policia italiane në Bologna.

Pas kontrollit të befasishëm në këtë banesë në periferi në Bologna, janë arrestuar tre shtetas shqiptarë.

Ata janë kapur në flagrancë me 50 kg marijuanë, 500 gram kokainë, dy kilograme hashash dhe  material për mbështjelljen e llojeve të ndryshme te drogave për ti bërë gati për shitje.

Gjithashtu tre shqiptarëve iu janë sekuestruar edhe 11 mijë euro të gjetura në banesë.

Për momenti nuk janë bërë të ditur emrat e shqiptarëve të arrestuar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.