Subscribe

Një krim i rende ne familje ka ndodhur ne Shkoze te Tiranës. Pas nje konflikti per motive te dobëta, Selman Alija, 28 vjeç, ka goditur disa herë ne koke me një cekic, babain e tij 74 vjeçar, duke e masakruar.

 

Vrasja ka ndodhur mbrëmjen e se shtunës, rreth orës 20.00 ne oborrin e shtëpisë se tyre.

 

Si pasoje e goditjeve te marra i moshuari ka gjetur vdekjen e menjëhershme. Por krimi i tmerrshëm i djalit ndaj babait nuk përfundon këtu.

 

Pasi është siguruar qe babai i tij kishte ndërruar jete, 28 vjecari ka marre trupin e pajete dhe e ka ngarkuar ne makinën e tij, duke e hedhur ne liqenin e Farkës për të humbur gjurmët.

 

Por policia ka bere te mundur arrestimin e autorit e më pas gjetjen e kufomës, duke e dërguar atë pranë ambienteve  të Institutit të Mjekësisë Ligjore, për kryerjen e veprimeve të mëtejshme.

 

Hetuesit gjeten dhe sekuestruan edhe cekiçin me të cilin u krye vrasja si dhe makinën.

 

28 vjecari Selman Alija, akuzohet për “vrasje për shkak te rrethanave familjare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *