Ish- mbrojtësi i kombëtares angleze, Rio Ferdinand është përlotur në një intervistë për BBC, kur fliste për humbjen e bashkëshortes. Rebecca humbi jetën në maj të 2015 për shkak të kancerit. Që atëherë ai e ka pasur shumë të vështirë të kujdeset për tre fëmijët e tij sepse nuk e kuptonte se çfarë ndienin ata.

 

 

Në fillimet e tij, Rio ra pre e alkoolit, por më pas filloi të komunikonte me familje që e kanë përjetuar të njëjtën dhimbje.

 

 

“Unë e doja gruan time më shumë se cdo gjë. Unë dhe Rebecca kishim një marrëdhënie të pabesueshme. Ju nuk mund ta besoni që ngjarja e tmerrshme mund të ndodhë. Herën e fundit që ishte në shtëpi, ajo u mundua të fliste për të, por unë isha bllokuar dhe nuk mund të flisja. Kjo është një nga gjërat e vetme në jetë që ne duhet ti përjetojmë bashkë, për të cilat unë nuk kam asnjë përgjigje. Kur fëmijët nuk flasin, është e vështirë ndonjëherë sepse thjesht ulesh dhe mendon:

 

 

Cfarë po mendojnë, ku janë? A janë të shqetësuar, a janë të lumtur, a janë të mërzitur? Unë shqetësohem për të gjithë ata, por unë nuk mund të zbuloj dot asgjë, sidomos nga dy djemtë, është shumë e vështirë dhe unë dua të bëj diçka që ti ndihmoj e ti bëj të flasin dhe të di që ata janë mirë, se këtë gjë nuk e di”, – ishte biseda e fundit e futbollistit me gruan e tij 38-vjeçare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *