Gabrielle Unio, aktorja 44 vjeçare dhe i dashuri i saj, basketbollisti amerikan Dwyane Wade kanë zgjedhur si destinacion të pushimeve të tyre Mykonos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të gjithë sytë kanë qenë mbi ta kur u shfaqën shumë të dashuruar në brigjet e Mykonos, me forma fizike të jashtëzakonshme.

 

 

 

 

 

 

 

Edhe pse në moshën 44 vjeçare, Gabrielle shfaqi format e saj me bikini dhe duhet thënë se i dashuri i saj duhet të jetë ndjerë xheloz nga shikimet e shumta kundrejt bashkëshortes së tij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nga ana tjetër, në krahët e bashkëshortit të saj, Gabrielle dukej mjaft e lumtur.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *