Subscribe

Rrugëtimi i maratonës “Këngë Moj” nëpër qytetet e Shqipërisë po i afrohet fundit.

 

Mbrëmja e së hënës mblodhi në sheshin kryesor të Belshit qindra qytetarë për të shijuar përreth dy orë muzikën më të mirë popullore dhe të lehtë nga emrat më në zë të skenës.

 

KËNGËTARET

 

Të ardhur jo vetëm nga Belshi, por dhe nga zonat përrtheth qytetarët kërcyen e kënduan së bashku me artistët. Për ta organizime të tilla janë të domosdoshme në qytetet e tyre.

 

 

QYTETARET

 

Gjithçka u organizua nën kujdesin e bashkisë së Belshit. Ky produksion i “Vizion Plus”, do të përmbyllë turin e tij me një mbrëmje magjike në Tiranë më datë 31 gusht.

 

Ndërkohë, për të gjithë ata që nuk mundën ta shijonin nga afër magjinë e Maratonës në Belsh, do të kenë mundësinë ta ndjekin në ditët në vijim në ekranin e “Vizion Plus”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *