Një like në Facebook apo në Intagram mund të ndryshojë jetën, aq më tepër që mes artistëve dhe personazheve publikë, lufta bëhet vetëm për disa like më shumë.

 

 

Janë jo të paktë personazhet shqiptar,  të cilët ndiqen sot nga emra të mëdhenj të muzikës botërore dhe jo vetëm. Por këtë herë duket se një tjëtër artist, edhe pse në hapat e parë të karrierës së tij muzikore, ka fluturuar nga gëzimi.

 

 

Behet fjale për Endrin, këngëtarin e label-it “On Records, i cili është konsideruar si Justin Bieber shqiptar. Ditën e sotme, Bieber ka ndjekur personalisht Endrin në rrjetin social Twitter dhe duket se i ka bërë ëndrrën realitet artistit.

 

 

Lajmi është bërë i ditur nga vetë 17-vjeçari në Twitter, i cili ka shpërndarë një “screenshoot” e shkruan: “Faleminderit Justin Bieber!”.

 

                              

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *