Një ngjarje horror ka ndodhur në Serbi ku gruaja ka vrarë burrin dhe më pas e ka copëtuar.

 

Krimi i rëndë ndodhi 15 ditë më parë në Zrenjanin të Serbisë. Një 46-vjeçare vrau dhe preu me sharrë elektrike trupin e burrit.
Teresa Peric, dyshohet se ka droguar 42-vjeçarin Srdjan Peric përpara se ta godiste për vdekje, e më pas ta priste në copa e t’i ziente në një tenxhere të madhe.

 

Pas vrasjes, 46-vjeçarja vendosi të gatuajë në sobë organet e tij që nga organet gjenitale dhe disa pjesë të këmbëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *