Nga Berati, ku mori pjesë në një takim me gratë demokrate të LDG-së lokale, nënkryetarja Grida Duma ka deklaruar për mediat se ka ardhur momenti që brenda kampit blu të thuhen të vërtetat.

 

Duma ka dhënë një koment edhe për protestën e 8 janarit, duke e cilësuar si një ngjarje të shëmtuar, që nuk duhet të ndodhte.

 

“Unë nuk doja që të ndodhte, por e prisja që të ndodhte. E prisja të ndodhte sepse e di çfarë do të thotë kur kalon logjika. Nuk do të doja kurrë të flisja për një zvarritje personale të lojës së Sali Berishës, që do zvarriste Partinë Demokratike. Unë e di shumë mirë që kur Sali Berisha e merr motorin e nxehur emocional të tijin vepron edhe kështu, dhe e prisja gjithçka ndodhi në 8 Janar. E kam ndëshkuar atë dhunë, kam qenë aty dhe e di që dhuna mendore, psikologjike dhe shpirtërore brenda godinës së PD-së atë ditë ishte shumë herë më e madhe sesa jashtë godinës. Ne ishim brenda godinës, jo për ta mbrojtur atë me trupa, por për të treguar se në ditë të vështira ne nuk e lemë institucionin. E kam thënë shpesh herë që nuk ishte çështje muresh, por çështje institucioni. Kauzën duhet ta mbrosh deri në fund dhe është fitore që nuk kishte gjak atë ditë”, u shpreh Duma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *