Një fallxhore në Angli parashikoi fituesin e këtij viti të Euro 2024. Jemina pretendon se mund të bëjë parashikime për të ardhmen duke “lexuar” shpargujt.

Sipas parashikimit të saj, fituesja e Euros së këtij viti do të jetë Anglia.

Jemina vjen me një reputacion për parashikimin e rezultatit të referendumit të Brexit, si dhe datën e vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *