Floriani vendosi të përjashtojë Valerin nga punët e fermës, në mënyrë që fermerët e tjerë të aktivizohen dhe jo vetëm ai.

Vendimi i Florianit e ka lënduar Valerin, i cili u shpreh se ky ishte një vendim i gabuar.

Flori u shpreh se e mori këtë vendim për të mirën e tij dhe me anë të këtij vendimi ai do të forcoj më shumë fermerët e tjerë, pasi loja bëhet më interesante me fermerë të fortë.

“Nuk të kam përjashtuar pa të drejtë nga punët e fermës, kishte një arsye për këtë vendim. Duke të ndaluar ty së bëri punët e fermës, po i jap më shumë mundësi të ngrihen disa fermerë të tjerë dhe të aktivizohen më shumë”, u shpreh Floriani. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *