Çiljeta dhe Ditea edhe pse të eliminuara nga sfida përballë Dijonisit, treguan shpirt luftarak në lojë.

Të dyja fermeret duke qeshur pranuan që sfida e litarit për to ishte shumë e fortë përballë Dijonisit.

Pjesë nga biseda:

Fjoralba: Çili luftarake deri në pikën e fundit?

Çili: Ku e kishit gjet me këto duart e mia që janë për fizioterapist. Unë doja ta çoja deri në fund por ma hoqi Besi.

Besi: Nuk kishte faull.

Fjoralba: Ditushkën e shoh të mërzitur.

Ditea: Ku e gjetët këtë sfidë. Kjo ësjtë e bukura e sfidave.

Fjoralba: Si është të jesh kaq pranë dhe kaq larg kësaj finaleje?

Ditea: Një ndjenjë jo shumë e mrië. Por unë edhe sfidës i mroa anën pozitive.

Çiljeta: Për mua është rrugëtim shumë i bukur, tani do të iki te të shtrenjtët e mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *